9 Temmuz 2010 Cuma

imkan mı - şerait mi ?

Efendim şimdi bi haberde gördüm kendisini merak ettim de okudum. Harun Ağabey geçen günlerde "önümde kokain çekip de kraliçeyim diyen hatun kişiler var ve kim oldukları biliniyor fekat gözaltına alnımıyorlar" şeklinde konuşmuş sonra da çark etmiş falan filan. Arkadaşım!! Magazinini Televole'sini ve de kültürünü; cânım haftasonlarının katili yarrak süprizlerini sikeyim. Benim magazin denilen şer ile tek alakam hangi pornocu hangi kast içinde yer almış kimlerle hangi filmi nerde çekmiştir. Olayım bu yani. Harun Ağabeyin haberinin bana ve içimdeki sarhoşa dayanak olmaktan öteye gider bi yanı yoktur.


Efendim malumunuz ülkemiz bir çok doğu bloğu ülkesinin ilersinde batının gerisinde lanse edilmektedir. Tabi Doğu'nun altına girdiğimiz ve Batı'nın üstüne çıktığımız kulvarlar da var ama mevzu o değil... Velhasıl Batı'nın belli bi takım değerleri bizim ananemize hukuğumuza uygun değil. Misal, Fransa'da "SELF CONSUMPTION" denilen ve meâli kendine kadar al piç! olan bi sistem vardır esrar kullanımının yasallığı açısından o da 20 gramdır. ötesi suçtur sadece. bildiğiniz gibi Hollanda da bu gibi bi memlekettir hatta daha dikey bi limite sahiptir ve bizler türk gençliği olarak yıllarca interrailler olsun bafilencek sevgili arayışları olsun hep ecnebi memleket denildiğinide Hollanda yı Hollanda'lılığı tasavvur ettik içimizde. Şimdi soruyorum sana ey Türkiye Cumhuriyeti! neden??? Neden gençliğinin zihnini ele güne muhtaç ediyorsun namerde neden muhta ediyorsun bu gençliği Barlar sokağın var da neden bir Red District Light' ın yok. ya da nargilen var da neden ot kafe'n yok?? peki şuna ne demeli



Neden ülkeye bu tip semboller eklenmiyor. Yüz binlerce kedisever duygusal insanımız da var. Ama yok, "3 kuruşukluk aklınla 5 kuruşluk orospuyu düşünme" dir bizim derdimiz. Gelelim Sonuç kısmına nasıl ki Harun Ağabey'in çark etmesine sebep olan bir takım "dış" mihraklar varsa bu memleket içinde, aynı şekilde benim kendi üniversitemde ve oda arkadaşımın okuduğu marmara üniversitesi haydarpaşa kampüsünde de içki yasağı vardır. aynı bağnazlık alkole olan ama zina ve yolsuzluğa olmayan nefret, karşıtlık ve adaleti savunma zihniyeti ile üniversite gençliğinin karşısına "Hydra" gibi dikilmiştir. Haa şanslı boğaz içi ege üniversitesi piçlerini orospularını tenzih ederim onlar keyiflerine baksınlar benim derdim onlarla değil onlara ayrımcı yaklaşan yarraksız zihniyetinde.

2 yorum:

  1. Lan olum şeriatçılar da şeriatı bilmiyor ki. lan biz bile şeriat hükümlerini hukuk fakültesinde türk hukuk tarihinde gördüğümüz halde tam bilmiyoruz. işin garip yanı da zamanında ot çekip uçtuktan sonra zikir yapan tarikatların bulunması ve islamcı kesimin peygamber milleti diye işediği sidiği içtiği arapların afyon çiğneyerek bütün günlerini geçirmesi ve bunun hokkasını yapıp pazarlarda satacak kadar olayı bir kültür haline getirmesi. işte hukukçu saftirikliği de burda başlıyor. bana esin verdin bebeğim teşekkür ederim. sonraki yazım bunla ilgili olcak.

    YanıtlaSil
  2. kıvanç duydum pişik. çok tatlı bi kıvanç duydum behlül kaçsın ama sikmesin artık ayrıca. yeter. türk kızlarının cinsel hayatına ve psikolojik dünyalarına zeval verdi rrrrrrospu çocuğu

    YanıtlaSil