18 Temmuz 2010 Pazar

Merdan abi, yengeye bi tur da biz binelim

Evet sevgili yarak dostları, yine bir kafa bozukluğu neticesinde beraberiz. Geçen gün neşeyle ve tazelenmiş bir vaziyette güne başlayıp elimi yüzümü yıkadıktan sonra kahvaltıya oturmuştum ki ne göriim! Haber bülteninin başlığında "Aile ehliyeti olmadan evlenilmeyecek" diyor.

Düşündüm: Lan zaten fiil ehliyeti olmayan kimse hukuken evlenip aile kuramaz ki. Ama olay daha da farklıymış. MEB Talim ve Terbiye kurulu Başkanı Merdan Tufan tarafından evlenecek kimselere "aile ehliyeti" verilmesi önerilmiş ve bu TBMM kayıp çocuklar komisyonu tarafından desteklenmiştir. Merdan Tufan'ın sözleri aynen aşağıdaki gibidir:

“Önemli bir projemiz var. Aile eğitimi projesi. Toplumda birçok şeyi yapmak için ehliyet gerekiyor. Araba kullanmak için sizden ehliyet isteniyor, motor kullanmak için, kayık kullanmak için, ava gitmek için, av tezkeresi için; ama Türkiye’de aile yönetmek için, evlenmek için, çocuk sahibi olmak için hiçbir belge istenmiyor. Eğer altyapısı hazırlanırsa evlenmek isteyen çiftlerden aile eğitimi aldığına dair bir belge getirmesini isteyelim.”

Şimdi amınakoyiim!
1- Kadın denilen şey motorlu taşıt mıdır?
2- Erkek denilen şey av hayvanı mıdır?
3- Devlet neden benim kaç çocuk yapacağıma ve evlenebilip evlenemeyeceğime karışır?
4- Yüzme denize girmeden öğrenilir mi?
5- Bunu öneren, destekleyen ve bize "aile kurabilir" sertifikası verecek olan kimselerin çok süpersonik bir evliliği mi var?
6- Aile ehliyetinden sonra "otuzbir ehliyeti", "squirt and orgasm ehliyeti", "analdan verme ehliyeti", "fisting ehliyeti" falan da getirecek misiniz?

Ey gerizekalı devlet, bizler the sims karakterleri değiliz tamam mı? bizler birer canlı insanız. düşünebiliyoruz yani. düşünmek! hani insanları hayvanlardan ayırt eden şey. Bazı şeyleri yaşayarak tecrübe etmek gereklidir. İnsanlar tecrübelerini düşünce süzgecinden geçerirerek gerçekten bazı şeyleri öğrenebilir. Bu şekilde herşeyi "ehliyetim yok" diyerek tecrübe etmekten korkan ve size kayıtsız şartsız itaat edecek debil ve idiotlar mı yetiştirmeyi düşünüyorsunuz?
Bi siktirin gidin ya!

1 yorum:

  1. şimdi dostlar! ben şuna inanırım, insan seks konusunda özgür değilse hiç bi konuda özgür değildir. kaldı ki milletimiz bu dertten gayet müzdarip. haa ben bu milletten sayılmadığımdan bi sıkıntım yok ama o kadar sosyal demokrat bi piç kurusu da değilim. o yüzden diyorum ki herkes bulduğunu uçanı kaçanı tuttuğunu siksin sikebilsin.

    Es kaza oldu da yakalandınız alo imdat polis abiye o zaman çat ehliyetini gösterecen tabi bundan evvel bi ehliyet şart. Boşanmak sikimde değil derseniz de çok rahat zina işleyebilirsiniz. kapı gibi ehliyetin de oldu mu da gününü kurtarırsın. ee ne demiş önemli bi büyüğümüz sonunu düşünen kahraman olamaz

    YanıtlaSil