11 Temmuz 2010 Pazar

kim nerde neden nasıl ve ne zaman ?









Şimdi efendim ne lan bu demiş olacaksınız bu resimleri gördüğünüz vakit. İzah edicem durun ama önce gidin bi çay koyun kendinize akabinde bi zigara yakın. Kamunun çok dışında yer aldığınızdan mütevellit göt deliğinize bile içittirebilirisiniz yani o sigarayı hem Asya'nınn bilmem neresindeki insanlar basura karşı tütün kullanıyorlarmış belki sizin basurlara da iyi gelir. Neyse resimler... Bu resimler gariban, fukara, çilekeş, derbeder bir Eski Kıta insanına ait. Hz. Cumhurbaşkanımızın Nigerya'ya yaptığı gezi sırasında bir işe kalkışmış değil bu abimiz güzel abimiz. Sonuçta hani siyah derili adını sanını bilmediği bir Gavat için Amcık için -ne bileyim Dürzü diyebilirsin sen- canını tehlikeye ataraktan olsun şey eder öyle götü hariç her bi şekilde motor sürer... Ama ne edeceksin sevgili okur. Bu adam kışın aslan'ın zürâfa'nın sırtlan'nın bokunu yakıp ısıncak; karısı kendisine yetmediğinde yatakta kerhaneler kıyısına gitcek, karetta karettalar gibi nijerya nın sahillerinde sex on the beachler içecek(!) Yani senin anlayacağın; şu dünya üzerinde yaşayan 7 milyar amcık ağızlı, yarrak suratlıya olduğu gibi ona da para lazım.


Tabi nasıl bizim memleketimizde kaymak olsun, vali olsun, ilçe/il milli eğitim müdürü olsun; böyle ikiye katlanır ütü masası kıvamında hürmet gösteriliyor ise oralarda da racon aynı. Tabi her yiğidin bir yoğurt sikişi var. Zenci insan genel de bildiğiniz üzere atletik yapıları tripod işlevselciliği ile ün salmış bi toplum. e tutup da bu adamı Hz. Cumh. un karşısına garson diye çıkarmazsın. Gideceği yol boyunca kortejinin önünden gitsin ki bu fukara yol kenarlarında midesi götüne başına yapışan karnı ile sırtı seksten usanmayan devenin eşeğin köpeğin sidiği ile yıkanan "yurdu insanını" görmesin en azından görmezden gelebilmek için bahanesi olsun. Aha da söylüyorum o adam Zenci pipili bi bahanedir! Ayrıca yarrağımın sayını Cumh. kişisi! Senin memleketinin sorunu kalmadı ya, senin böyle milletin seks sahillerinden, zevk ve alkol deryalarından çıkmıyor ya, ekmek yerine pasta yiyor da su ve kristal kola yerine şarap, viski ve tekila içiyor ya , dağ dediğimiz jeolojik kavrama sadece üzerinde barındırdığı lüks ev ve otelleri için çıkıyor ya... Sen şimdi siktirgit nikaragua yeni gine ve dünya üzerinde ne kadar müslüman/gayri müslüm ama ÖZELLİKLE müslüman fakir geri kalmış milletin çarelerine derman ol (!)


NOT: Ah ulan son bi resim koyup gayet şugar bi şekilde bitircektim dölü bol yazımı ama olmadı isteyenler şu lnke girip haberi de son yapıştırmak istediğim resmi de görebilirler 6. ve son resimdir o resim. Bakanınız lütfen resmi iyi incelesin buda size benden hediye olsun çok fena bi ayrıntı var o resimde. behlül kaçar!


http://www.milliyet.com.tr/gul-e-nijerya-da-eskort-sov-/siyaset/sondakika/11.07.2010/1262060/default.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder