7 Temmuz 2010 Çarşamba

tokmakblok kuruldu


Şimdi diyeceksiniz ki "bu blog ne diye kuruldu durup dururken, ne yapmaya çalışıyo bu sikkolar. ". Arkadaşlar bakın, bir öğrenci olarak hukuk fakültesindeki hocalarımız bize karşı en büyük haksızlıkları yaparken bize "siz ne biçim hukuk öğrencisisiniz, hakkınızı arasanıza" diyemezler. Derlerse de sikerim öyle fakülteyi. İşte "öyle fakülteyi sikme" noktasında da elimiz kolumuz bağlı kalıyor. çünkü mınakodumun ülkesinde bir dava en az 2 sene sürüyor. hal böyleyken meyvesini yemek istediğim ağacın tohumunu dikip meyveyi beklerken açlıktan ölüyor olacağım.

bir ikinci nokta ise şundan kaynaklanıyor ki: hocalarımızın bize karşı dilerlerse bizi okuldan attırmaya kadar yetecek güçleri varken bizim hocalaramıza karşı hiçbir kozumuzun olmaması. 1-0 gerideyken mi hakkımızı arayacağız. biz haklılığımızı ispat edene kadar onlar ağzımıza sıçmış olacaklar. Bizler de bi grup orospu çocuu olarak yapılan haksızlıklara karşı kimliğimizi gizleyerek buradan çok değerli kutsal popolu hocalarımızın götündeki çıban olalım dedik.

Ayrıca ortamdaki herkes göt yalayıcı olmuş. Herkes hocaların götünü yalıyor. Hukuk matematik mi mınakoim. Matematikte bile hiçbirşeyin kesin olmadığı bir bilim dünyasında hukukda artuk'un oğuzman'ın dediği %100 doğrudur diye birşey olamaz. Adam yanlışsa söylemeliyiz. Mesela yenidünya hiç mi 31 çekmemiştir? herkesin yanlış olduğu bir nokta vardır ve biz bunları dile getirdiğimizde sırf onların bize öğrettiğini söylemedik diye sınavdan düşük not alamayız. Bu düpedüz haksızlıktır, orospu çocukluğudur. Bu yüzden de birilerinin gerçeği en sert haliyle götlerin ve götyalayıcıların yüzüne vurması lazımdır. Bu pis işi de bizim gibi şerefsizlerden başkası yapamazdı.

Ayrıca diğer dekanlıkların rektörlüğe yazı göndererek izin alması suretiyle çıkartılan gazetelerin hiçbirindeki muhalefet samimi değildir. Çünkü bu düpedüz gözetim altında muhalefettir ve düşünce özgürlüğüne pranga vurduğu gibi ifade özgürlüğünün de ebesini sikmektedir. Çünkü "lütfen bize bütünleme getirin. yalvarırım..." denilerek bir kimseyle mücadele edilmez. bu yapılan düpedüz uyum savunmasıdır ve hakime hiçbbir zaman sistemi sorgulatmaz. sistemi sorgulamayan hakim sisteme göre karar verir ve sisteme göre de her zaman siz haksız olursunuz. oysa ki "büt getirin lan orospu çocukları! babamız sizin gibi zengin mi ki yaz okuluna gidelim lan ipneler!" demeliyiz ki sistemden bir kopuş yaşayalım ve yaşatalım. Böylece hakim karar verirken mevcut sistemi sorgulasın ve ona göre karar vermekten imtina etsin. işte böyle bir durumda yine işbaşına bizim gibi piçlerin gelmesi lazım olur.

tokmak blok bu yüzden artık var.

Ayrıca burda hiçbir zaman terazi ve themis görselleri kullanılmicak. kullananı da skerim ona göre. yeter mınakoim. 3000 senedir aynı bok. bu mudur hukukçu yaratıcılığı?

2 yorum:

  1. şimdi şu taşakların efil efil olmaya ihtiyaç duyduğu deniz en serin anlarından deniz hıyarlarının çıkması gereken anlarda sevgili çilekeş kardeşlerimle beraberim o gavur amı sıcaklığındaki anfilerde. biliyorum siz de hissediyorsunuz beni testesteron ve östrojenlerinizin her bir taneciğinde. önemli olan o ulvi membağı kurutmamak. haykırın sövün hatta sıçın okula. evet evet sıçın ama kabine girdiğinizde deliğe değil de duvarına sıçın. tabi burada cefakar hizmetli abilerimize ablalarımıza külfet yaratmış olacaksınız ama boktan öğretmenler ve kürsüler ordusuna tepki gösterme çeşididir bu da bi yerde. haa derseniz ki ben bokumla fuck the system fuck the oğuzman fack the yenidünya yazabilirim yeminlen götünüzden başınızdan öperim her bi yerinizden öpebilirim. ben miktar olarak çok fazla sıçabilen bi insan değilim imkanım olsa valla yapardım da siz bi deneyin bakalım. sonuçta bilemem ki sizi her kişi kendi götünden bokundan mesul. çeterisini de ben mi tutçam amınakoyim.

    YanıtlaSil
  2. hakiki orospu çocuklarına saygım sonsuzdur ama; ana orospu, baba pezevenk olmayan orospu çocuklarına saygım yoktur.bu sebepledir ki, bizi böyle çaresiz bırakıp sonra çare sarıgül tarzında yaz okulu getirenlere saygım yoktur efenim.saygı duyanı da bi temiz s.kerim.

    YanıtlaSil